• Boek nu je afspraak voor 2023!
  • Veilig en snel betalen via iDeal & Klarna.
  • Gratis verzending boven €35,-

FAQ

Waarom moet ik kiezen voor Het Beauty Instituut?

Ik, Lisan werk al vanaf 2017 in de make-up en haar industrie. Ik heb in verschillende settings en veel verschillende opdrachten mogen doen. Hierdoor is mijn kennis erg breed. Ook volg ik al vanaf 2016 opleidingen en cursussen om mijn kennis te verbreden. Na al een aantal jaren in deze industrie te hebben gewerkt vond ik het tijd om te doen wat ik écht leuk vond. En mijn favoriete opdrachten waren bruiden. Omdat ik vind dat mijn bruidjes de beste zorg verdienen ben ik begonnen met het exclusief aannemen van bruiden. Zo heb ik echt de tijd voor jou! Vanaf het moment dat je een aanvraag bij mij doet sta ik voor jou klaar tot na de dag van de bruiloft! Ook zorg ik altijd voor back-up. Het is tot nu toe nog nooit gebeurd maar ik hou van zekerheid en ik vind het erg belangrijk dat ik jou die zekerheid ook kan geven. Hierdoor heb ik altijd een back-up stylist. Zij zijn ook op de hoogte van je trouw datum en wat wij hebben besproken en gedaan bij jouw proefsessie. Dus mocht het ooit nodig zijn, kan een van mijn collega's de opdracht overnemen. Hier zijn nooit extra kosten aan verbonden en zo ben je altijd zeker van uw make-up en haar op deze dag. 


Hoe vroeg moet ik zijn met het boeken van een make-up artist & hairstylist?

Ik raadt je aan om minimaal 6 maanden van te voren uw beauty team te boeken. Zo heb je het minste kans dat alles al vol geboekt is. En zo hebben we genoeg tijd om je consult en proefsessie in te boeken. Dit doe ik meestal 2-3 maanden van te voren. 

Hoe kan ik boeken?

Het aanvragen van een afspraak is vrij eenvoudig, je kan het online formulier op de website bij het kopje "Online boeken" invullen. Zodra deze binnen is zal ik zo snel mogelijk contact met je op nemen en de datum nakijken. We bespreken kort jouw wensen en we spreken een datum af voor je proefsessie. Wanneer de proefsessie succesvol is verlopen en je zou mij willen boeken voor jouw bruiloft, krijg je een factuur voor een aanbetaling van €50,- voor het vast zetten van jouw trouwdatum. Vanaf dat deze is betaald staat de datum vast en bent je zeker van een make-up artist en hairstylist.

 

Kunnen meer mensen op mijn bruiloft de service boeken?

Ja, dat kan! Ik kan tot 3 mensen verzorgen op jouw bruiloft! Bij het pakket diamond is er al een daggast in inclusief. Boek je mij alleen maar wil je toch nog graag mensen toevoegen kan dat ook. Dit moet ik ook minimaal 1 maand van te voren weten. Je kan deze mensen niet meer van de factuur af halen, wel kan je iemand verplaatsen. Als je van meer dan 2 extra mensen de make-up wilt laten doen kan dit in overleg. Ik zal dan een van mijn collega's er bij boeken. 

Vanaf wanneer reken je reistijd/kosten?

Bij pakket Gold reken ik volledige reiskosten vergoeding vanaf de stationsweg, Bedum tot aan de locatie en terug + reistijd. Normaliter kom ik niet op locatie bij dit pakket, dit kan alleen bij hoge uitzondering. 

Bij pakket Platinum zijn de eerste 10km vanaf Stationsweg, Bedum gratis! Daarna betaal je €0,80 per km + reistijd toeslag. 

Bij pakket Diamond zij de eerste 1km vanaf Stationsweg, Bedum gratis! Daarna betaal je maar €0,50 per km en tot 15km betaal je geen reistijd vergoeding, je krijgt korting dus!

 

Hoe weet ik welke look ik moet kiezen?

Bij het online boeken kan je de optie "welkomst brochure" kiezen, hier staan kort de opties met wat uitleg en de prijzen en je kan er meer vinden over de werkwijze. Kom je er nog niet helemaal uit? Dan krijg je  gelukkig bij pakket "Platinum en Diamond" een proefsessie hier kunnen we samen naar je wensen kijken en zo uit vinden wat het beste bij jou past. Telefonisch heb ik al een kort overleg gehad over jouw wensen. Ik zal vragen om wat voorbeeld foto's zodat ik een idee krijg wat jij mooi vindt. Bij de proefsessie gaan we alle foto's nog eens bij langs en kan ik er precies achter komen wat jouw wensen zijn. Ook krijg je een handleiding toegestuurd voor de geplande afspraak om duidelijk te krijgen waar je over na kan denken voor de proefsessie. 

Mijn bruiloft begint vroeg, kan ik voor die tijd wel klaar zijn?

Als we vóór 9uur moeten beginnen kan je kiezen voor een 'early bird toeslag'. Deze zorgt ervoor dat ik eerder dan werkuren kan beginnen. Ik plan 4-5 uur uit voor mijn bruiden. Zo zijn we er zeker van dat we tijd genoeg hebben en dat je tevreden bent over uw haar en make-up.

 

Ik wil alleen mijn haar of make-up door jou laten doen, kan dat?

Dit kan, de pakketten zijn allemaal inclusief haar & make-up. Voor losse pakketten kan je de prijzen via het online formulier aanvragen. Zet dit bij de opmerkingen.

Kan ik parkeren als ik in de studio kom?

Zeker! Bij de studio zijn gratis parkeerplekken. Hier hoef je dus niet voor te betalen en je hoeft niet ver te lopen!

 

Is de studio ook bereikbaar met het OV?

Wanneer je met het OV komt is er een bushalte die 2 minuten lopen is van de studio. Ook stopt er een trein die ongeveer 10-15 minuten van de studio is. Voor dat je bij mij komt stuur ik alle mogelijkheden naar je toe!

 

Waarom is Bruids haar en make-up duurder dan gewone services?

Een Bruids stylist is gespecialiseerd in het haar en/of make-up voor een bruiloft. Er komen namelijk heel wat dingen bij kijken. De technieken zijn echt om alles de hele dag goed te houden. Niet alle MUA's en haarstylisten bekwaamd om de technieken te doen en de gewenste resultaten te behalen. Zo kan het dus zijn dat je bij iemand anders niet tevreden bent met je proefsessie of nog erger, op de dag zelf. Wat inhoudt dat je een andere stylist moet zoeken, alleen maar dubbele kosten dus! 

Ik investeer mijn tijd en geld in het doen van cursussen en opleidingen voor deze technieken en looks. Zo blijf ik ook up-to- date. Daarnaast ben ik altijd aan het oefenen in mijn vrije tijd. Ook zorg ik voor trainings dagen met de collega's waarmee ik werk zodat zij dezelfde technieken kunnen toepassen. 
We werken ook alleen met de beste producten op de markt. Zowel als in de haar en make-up producten als de schoonmaak producten en speciale producten voor mensen met allergieën er is niets belangrijker dan uw veiligheid. 

Daarnaast zit er veel tijd in alles. Vanaf het begin dat je Het Beauty Instituut contacteert zijn wij/ ik beschikbaar voor jou tot het einde van de bruiloft. Ook moeten we alle data plannen, berichten en mails beantwoorden en administratie verwerken. Een proefsessie duurt ongeveer 3+ uur en de bruiloft 4+, nog langer wanneer je er voor kiest om de stylist de hele dag of wat langer te laten blijven. 
Ik boek mijn bruiden echt exclusief en ik doe maximaal 2 bruiden per week en ik doe niet aan 'one size fits all'. Dit betekent dus dat jij mijn 'main focus' bent deze tijd. Je kiest dus echt voor exclusiviteit. 

De prijzen van Het Beauty Instituut zijn all inclusive. Dat houdt in dat er nooit extra kosten bij komen wanneer je een pakket boekt. Je kan wel kiezen om er zelf wat bij te doen zoals een extra proefsessie, daggast of een early bird toeslag. Maar na de proefsessie krijg je altijd een overzicht van de afspraken die wij gemaakt hebben en de kosten in totaal. 

Je kan er op rekenen dat je echt krijgt waar je voor betaald en nog meer dan dat!

 

Wat is de werkwijze?

Het begint bij de online aanvraag. Hier kijken we of de datum waarop jij gaat trouwen nog beschikbaar is bij mij.

Ik zal na je aanvraag zo snel mogelijk contact met je opnemen via de mail of via whatsapp. Hier bespreken we dan even kort je wensen en je eventuele vragen beantwoorden. Daarna zal ik je een link sturen voor datum prikker. Hier staan mijn beschikbare data in voor proefsessies en zo kan jij makkelijk een datum uitkiezen. Zodra je deze hebt ingevuld en (mogelijk) de andere  bruiden die trouwen in dezelfde maand, zal ik kijken wie er als eerst trouwt. Op basis hiervan plannen we de proefsessie in. 

Een week voor jouw proefsessie krijg je een van mijn handleidingen toegestuurd waar in staat hoe jij je het beste kan voorbereiden op de proefsessie. 

De proefsessie zelf zal +/- 3,5 uur duren. We bespreken eerst je wensen en alle details wat ik moet weten voor de bruiloft. Daarna zullen we beginnen met je haar en make-up. Je hebt de mogelijkheid om een aantal kleine aanpassingen te doen. Zodra je tevreden bent met het resultaat zal ik alles noteren en maken we een foto. Op deze manier weet ik precies hoe jij het wilt op de grote dag. Zodra jij mij wilt boeken en akkoord bent gegaan met de voorwaarden krijg je een betaalverzoek voor de aanbetaling van €50,- die ervoor zorgt dat jouw datum vast in mijn agenda staat. 

Heb je ook een schoonheidsbehandeling bij jouw pakket? Dan wordt deze datum ook ingepland. Deze behandeling zal ongeveer 2 weken voor jouw bruiloft gepland worden. 

Tot en met jouw trouwdag ben ik altijd bereikbaar voor jou en kan je me alles vragen wat je wilt.  Ook zal je een week van te voren de bruid- guide toegestuurd krijgen ter voorbereiding van de bruiloft. Zo zal alles zo soepel mogelijk verlopen op de dag. 

Ik zal 15-10 minuten voor we beginnen bij jou aankomen. Deze tijd gebruik ik om alle spullen klaar te zetten zodat we op de afgesproken tijd echt aan de gang kunnen. En zo zal ik beginnen met je make-up en haar zoals wij op de proefsessie afgesproken hebben. Als je klaar bent zal ik je een goodiebag geven met alle uitleg over hoe je de producten kan gebruiken. 

Als je dit graag heb, zal ik je helpen met het aantrekken en stylen van je jurk en daarna nog alles even controleren en eventuele touch- ups geven. 

Nu kan jij onbezorgd over je haar en make-up de hele dag stralen!

 

 

 

 


Ga snel naar "online boeken"

Ben je al net zo enthousiast als ik? Boek dan nu gelijk of vraag hier de brochure aan!