Boek nu je afspraak voor 2024!

FAQ

Waarom moet ik voor Het Beauty Instituut kiezen?

Ik, Lisan, werk al sinds 2016 in de make-up en haar industrie. Met mijn brede kennis, meer dan 6 jaar ervaring in deze branche en door het bijhouden van mijn educatie door middel van cursussen, bied ik de beste zorg aan bruiden.

  • Ik neem exclusief bruiden aan, zodat ik écht de tijd voor jou kan nemen, vanaf het moment van aanvraag tot na de bruiloft.
  • Ook lever ik alle services onder èèn dak. Dus je haar èn make-up wordt door mij verzorgd. Bij Diamond zit er zelfs een schoonheidsbehandeling inbegrepen zodat je echt straalt op je trouwdag!

Door mijn enorme passie voor het vak, zal ik altijd mijn best blijven doen om jouw ervaring zo zorgeloos mogelijk te maken.

  • Ik zorg ook altijd voor een back-up stylist, als extra zekerheid. Mocht het nodig zijn, kan een van mijn collega's de opdracht overnemen zonder extra kosten.
  • Ook ben ik echt begonnen bij de basis en heb ik dus de kappers opleiding & schoonheidsspecialiste opleiding afgerond. Hierdoor heb ik kennis van huid en haartypes en kan ik je gespecialiseerde persoonlijke adviezen geven.

Kies voor zekerheid en een persoonlijke touch op jouw grote dag zodat je onbezorgd kan stralen op je bruiloft.

Hoe kan ik boeken?

Het aanvragen van een afspraak is vrij eenvoudig, via de online agenda kan je de beschikbaarheid bekijken en ook gelijk je arrangement boeken! Je krijgt een automatische bevestiging. Vervolgens krijg een verzoek via de e-mail om aanvullende gegevens in te vullen. 
Eerder werkten wij met een contract maar sinds dit jaar werken we met een online boeking systeem waardoor je door het boeken akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Mocht je de details hierover nog wel willen inzien kan dat door op de link te klikken!

Plan je afspraak hier!

Hoe ver van te voren moet ik boeken?

Ik raadt je aan om 5 maanden van te voren jouw beauty team te boeken. Onze agenda staat tot 12 maanden in de toekomst open. Zo heb je het minste kans dat alles al vol geboekt is. En zo hebben we genoeg tijd om je consult en proefsessie in te boeken. Dit doe ik meestal 2-3 maanden van te voren.

Hoe kies ik een arrangement & de look die bij mij past?

Bij het online boeken kan je de optie "welkomst brochure" kiezen, hier staan kort de opties met wat uitleg en de prijzen en je kan er meer vinden over de werkwijze. Kom je er nog niet helemaal uit? Je kan mij altijd een berichtje sturen over je wensen, dan zou ik je kunnen helpen met het kiezen van een arrangement!

Tot wanneer kan ik annuleren

Bij Het Beauty Instituut werken we met contracten. Zo zijn afspraken naast de algemene voorwaarden, voor beide partijen duidelijk!
Wanneer je bij Het Beauty Instituut boekt wordt jouw (trouw) datum vrijgehouden. Hierdoor kunnen andere bruiden en/of daggasten niet meer bij ons boeken en moeten wij andere mensen dus afwijzen. Hierdoor hanteren wij dan ook een annuleringstermijn van 90 dagen. Aanbetalingen kunnen niet geretourneerd worden.

Alle details hier over kan je in het contract of in de algemene voorwaarden op de website vinden!

Vanaf wanneer reken je reiskosten?

Bij pakket Diamond zij de eerste 10km vanaf Stationsweg, Bedum gratis! Daarna betaal je maar €0,80 per km en tot 10km betaal je geen reistijd vergoeding, je krijgt korting dus!

Kom je niet uit regio Noord? Het is ook mogelijk voor mij om vanaf Krommenie bij jou op locatie te komen! De reiskosten worden dan ook vanaf Krommenie gerekend!

Bij de andere arrangementen zitten reiskosten niet inbegrepen. Dit houdt in dat ik vanaf de studio tot aan jouw gekozen locatie & terug reiskosten reken. De prijzen hiervan zijn te vinden onder het kopje Tarieven

 

Ik wil alleen mijn haar of make-up door jou laten doen, kan dat?

Dit kan zeker! Wanneer jij kiest voor arrangement 'Gold' heb jij de optie om te kiezen voor bruidsmake-up òf een Bruidskapsel. Beide opties zijn inclusief een uitgebreide proefsessie net als het exclusieve arrangement 'Diamond'!

Kan ik ook losse services/ iets anders dan het arrangement boeken?

Ja! Dat kan, onder de boekingstool kan je een contact formulier invullen. Zet hier bij welke services je graag zou willen (; proefsessie, uren aanwezig op de trouwdag of andere verzoeken) en ik stuur je mijn prijzenlijst en een offerte met alle verzoeken en de tarieven hiervan.

vul hier het contact formulier in;

Mijn bruiloft begint vroeg, ben ik voor die tijd klaar?

Als we vóór 9uur moeten beginnen kan je kiezen voor een 'early bird toeslag'. Deze zorgt ervoor dat ik eerder dan werkuren kan beginnen. Ik plan ongeveer 3 uur uit voor mijn bruiden afhankelijk van de look die je hebt gekozen. Zo zijn we er zeker van dat we tijd genoeg hebben en dat je tevreden bent over uw haar en make-up.

Deze toeslag wordt per uur dat we eerder beginnen berekend.

Kunnen meer mensen op mijn bruiloft de services boeken?

Ja, dat kan! Ik kan tot 3 mensen verzorgen op jouw bruiloft! Bij het pakket diamond is er al een daggast in inclusief. Boek je mij alleen maar wil je toch nog graag mensen toevoegen kan dat ook. Dit moet ik ook minimaal 1 maand van te voren weten.

Je kan deze mensen niet meer van de factuur af halen, wel kan je iemand verplaatsen. Als je van meer dan 2 extra mensen de make-up wilt laten doen kan dit in overleg. Ik zal dan een van mijn collega's er bij boeken. 

Kan ik jou ook voor een fotoshoot boeken?

Ja! Buiten het trouwseizoen heb ik de gelegenheid om meer losse boekingen aan te nemen. Hiervoor gelden dezelfde tarieven als een daggast.

Ik woon niet in Noord Nederland, kan ik alsnog bij jou terecht?

Natuurlijk! Ik krijg regelmatig deze vraag van dames. Voor de proefsessie vraag ik vaak wel of het mogelijk is voor jou om in de studio in Groningen te komen. Hier heb ik alles binnen handbereik en kunnen we makkelijker alles uitproberen. Is dit niet haalbaar voor jou kunnen we ook de proefsessie bij jou thuis doen! De reiskosten voor de proefsessie en de trouwdag worden gerekend vanaf Krommenie (Zaanstad). Zo heb je geen hoge reiskosten & is het voor ons beide haalbaar om dit te doen!

Is de studio ook bereikbaar met het OV?

Wanneer je met het OV komt is er een bushalte die 2 minuten lopen is van de studio. Ook stopt er een trein die ongeveer 10-15 minuten van de studio is. Voor dat je bij mij komt stuur ik alle mogelijkheden naar je toe!

 

Kan ik parkeren als ik in de studio kom?

Zeker! Bij de studio zijn gratis parkeerplekken. Hier hoef je dus niet voor te betalen en je hoeft niet ver te lopen!

Hoe werkt het met de Hairextensions?

Wij werken met de haarextenions van Zascha hair. Dit omdat ik uit ervaring vind dat deze extensions de mooiste afwerking en kwaliteit hebben. Het is 100% Indian Remy (gesorteerd), double drawn dus volle punten en natuurlijk hitte bestendig. Alle gangbare kleuren hebben wij op voorraad in de studio en kunnen we tijdens jouw proefsessie uitproberen. Mocht je een specifieke kleur hebben en wil je de extensions laten verven, kan je onze persoonlijke kortings code krijgen (alleen bij arrangementen Platinum en Diamond). Zo kan je de extensions ook vaker voor jezelf gebruiken! 

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Hier kan je de algemene voorwaarden van Het Beauty Instituut vinden;

https://www.hetbeautyinstituut.nl/plan-je-afspraak/contact/algemene-voorwaarden


Download hier de welkomst brochure!

Welkomst Brochure | Het Beauty Instituut

Sfeer impressie van de studio