• Boek nu je afspraak voor 2023!
  • Veilig en snel betalen via iDeal & Klarna.
  • Gratis verzending boven €35,-

FAQ

Waarom moet ik voor Het Beauty Instituut kiezen?

Ik, Lisan werk al vanaf 2016 in de make-up en haar industrie. Ik heb in verschillende settings en veel verschillende opdrachten mogen doen. Hierdoor is mijn kennis erg breed. Ook volg ik al meer dan 6 jaar opleidingen en cursussen om mijn kennis te verbreden. Na al een aantal jaren in deze industrie te hebben gewerkt vond ik het tijd om te doen wat ik écht leuk vond. En mijn favoriete opdrachten waren bruiden. Omdat ik vind dat mijn bruidjes de beste zorg verdienen ben ik begonnen met het exclusief aannemen van bruiden. Zo heb ik echt de tijd voor jou! Vanaf het moment dat je een aanvraag bij mij doet sta ik voor jou klaar tot na de dag van de bruiloft! Ook zorg ik altijd voor back-up. Het is tot nu toe nog nooit gebeurd maar ik hou van zekerheid en ik vind het erg belangrijk dat ik jou die zekerheid ook kan geven. Hierdoor heb ik altijd een back-up stylist. Zij zijn ook op de hoogte van je trouw datum en wat wij hebben besproken en gedaan bij jouw proefsessie. Dus mocht het ooit nodig zijn, kan een van mijn collega's de opdracht overnemen. Hier zijn nooit extra kosten aan verbonden en zo ben je altijd zeker van uw make-up en haar op deze dag. 

Wat is de werkwijze

Het begint bij de online aanvraag. Hier kijken we of de datum waarop jij gaat trouwen nog beschikbaar is bij mij.

Ik zal na je aanvraag zo snel mogelijk contact met je opnemen via de mail of via whatsapp. Hier bespreken we dan even kort je wensen en je eventuele vragen beantwoorden. Daarna zal ik je een overeenkomst met je wensen en de kosten toe sturen. Wanneer je daar akkoord mee bent gegaan krijg je het verzoek voor een aanbetaling, wanneer deze is voldaan staat jouw trouwdag vast in mijn agenda! Vervolgens zal ik een link sturen voor datum prikker. Hier staan mijn beschikbare data in voor proefsessies en zo kan jij makkelijk een datum uitkiezen. Zodra je deze hebt ingevuld en (mogelijk) de andere  bruiden die trouwen in dezelfde maand, zal ik kijken wie er als eerst trouwt. Op basis hiervan plannen we de proefsessie in. 

Een week voor jouw proefsessie krijg je een van mijn handleidingen toegestuurd waar in staat hoe jij je het beste kan voorbereiden op de proefsessie. 

De proefsessie zelf zal +/- 3,5 uur duren. We bespreken eerst je wensen en alle details wat ik moet weten voor de bruiloft. Daarna zullen we beginnen met je haar en make-up. Je hebt de mogelijkheid om een aantal kleine aanpassingen te doen. Zodra je tevreden bent met het resultaat zal ik alles noteren en maken we een foto. Op deze manier weet ik precies hoe jij het wilt op de grote dag.
Heb je ook een schoonheidsbehandeling bij jouw pakket? Dan wordt deze datum ook ingepland. Deze behandeling zal ongeveer 2 weken voor jouw bruiloft gepland worden. 

Tot en met jouw trouwdag ben ik altijd bereikbaar voor jou en kan je me alles vragen wat je wilt.  Ook zal je een week van te voren de bruid- guide toegestuurd krijgen ter voorbereiding van de bruiloft. Zo zal alles zo soepel mogelijk verlopen op de dag. 

Ik zal 15-10 minuten voor we beginnen bij jou aankomen. Deze tijd gebruik ik om alle spullen klaar te zetten zodat we op de afgesproken tijd echt aan de gang kunnen. En zo zal ik beginnen met je make-up en haar zoals wij op de proefsessie afgesproken hebben. Als je klaar bent zal ik je een goodiebag geven met alle uitleg over hoe je de producten kan gebruiken. 

Als je dit graag heb, zal ik je helpen met het aantrekken en stylen van je jurk en daarna nog alles even controleren en eventuele touch- ups geven. 

Nu kan jij onbezorgd over je haar en make-up de hele dag stralen!

Hoe kan ik boeken?

Het aanvragen van een afspraak is vrij eenvoudig, je kan het online formulier op de website bij het kopje "Online boeken" invullen. Zodra deze binnen is zal ik zo snel mogelijk contact met je op nemen. Ook is het mogelijk om mij een appje te sturen, wel verzoek ik dezelfde informatie als gevraagd op het online formulier mee te sturen zodat ik je vraag zo volledig en snel mogelijk kan beantwoorden.

Hoe ver van te voren moet ik boeken?

Ik raadt je aan om 5 maanden van te voren jouw beauty team te boeken. Zo heb je het minste kans dat alles al vol geboekt is. En zo hebben we genoeg tijd om je consult en proefsessie in te boeken. Dit doe ik meestal 2-3 maanden van te voren.

Vanaf wanneer reken je reiskosten?

Bij pakket Gold reken ik volledige reiskosten als ik op locatie kán komen. Dit houdt in dat ik vanaf de Stationsweg in Bedum tot aan de locatie en terug + reistijd toeslag reken. Bij pakket Platinum De eerste 10km vanaf Stationsweg, Bedum gratis! Daarna betaal je €0,80 per km + reistijd toeslag. 

Bij pakket Diamond zij de eerste 1km vanaf Stationsweg, Bedum gratis! Daarna betaal je maar €0,50 per km en tot 10km betaal je geen reistijd vergoeding, je krijgt korting dus!

Hoe kies ik een arrangement & de look die bij mij past?

Bij het online boeken kan je de optie "welkomst brochure" kiezen, hier staan kort de opties met wat uitleg en de prijzen en je kan er meer vinden over de werkwijze. Kom je er nog niet helemaal uit? Dan krijg je  gelukkig bij pakket "Platinum en Diamond" een proefsessie hier kunnen we samen naar je wensen kijken en zo uit vinden wat het beste bij jou past. Telefonisch heb ik al een kort overleg gehad over jouw wensen. Ik zal vragen om wat voorbeeld foto's zodat ik een idee krijg wat jij mooi vindt. Bij de proefsessie gaan we alle foto's nog eens bij langs en kan ik er precies achter komen wat jouw wensen zijn. Ook krijg je een handleiding toegestuurd voor de geplande afspraak om duidelijk te krijgen waar je over na kan denken voor de proefsessie. 

Mijn bruiloft begint vroeg, ben ik voor die tijd klaar?

Als we vóór 9uur moeten beginnen kan je kiezen voor een 'early bird toeslag'. Deze zorgt ervoor dat ik eerder dan werkuren kan beginnen. Ik plan 3-4 uur uit voor mijn bruiden afhankelijk van de look die je hebt gekozen. Zo zijn we er zeker van dat we tijd genoeg hebben en dat je tevreden bent over uw haar en make-up.

 

Kunnen meer mensen op mijn bruiloft de services boeken?

Ja, dat kan! Ik kan tot 3 mensen verzorgen op jouw bruiloft! Bij het pakket diamond is er al een daggast in inclusief. Boek je mij alleen maar wil je toch nog graag mensen toevoegen kan dat ook. Dit moet ik ook minimaal 1 maand van te voren weten. Je kan deze mensen niet meer van de factuur af halen, wel kan je iemand verplaatsen. Als je van meer dan 2 extra mensen de make-up wilt laten doen kan dit in overleg. Ik zal dan een van mijn collega's er bij boeken. 

Kan ik ook als bruidsmeisje of moeder van de bruid/bruidegom mijn haar en/of make-up laten doen?

Dit kan afhankelijk van de drukte. Maar wanneer ik het haar en make-up van de bruid zelf ook doe kan zij dit aanvragen bij haar arrangement, ik kan hier tot 3 extra personen verzorgen. Voor een grotere groep zal ik een extra stylist bij moeten boeken.

Bij het pakket Diamond zit er 1 persoon bij voor haar & make-up.

Ik wil alleen mijn haar of make-up door jou laten doen, kan dat?

Dit kan, de pakketten zijn allemaal inclusief haar & make-up. Voor losse pakketten kan je de prijzen via het online formulier aanvragen. Zet dit bij de opmerkingen.

Kan ik parkeren als ik in de studio kom?

Zeker! Bij de studio zijn gratis parkeerplekken. Hier hoef je dus niet voor te betalen en je hoeft niet ver te lopen!

Is de studio ook bereikbaar met het OV?

Wanneer je met het OV komt is er een bushalte die 2 minuten lopen is van de studio. Ook stopt er een trein die ongeveer 10-15 minuten van de studio is. Voor dat je bij mij komt stuur ik alle mogelijkheden naar je toe!

 

Biedt je nog cursussen aan?

Ja! Ik biedt een 1:1 masterclass make-up aan. Op aanvraag is dit ook mogelijk in een grotere groep.

Ik biedt geen haarstylings cursussen aan. 
Onder het kopje 'arrangementen' kan je ook meer info vinden over de masterclass.


Ga snel naar "online boeken"

Ben je al net zo enthousiast als ik? Boek dan nu gelijk of vraag hier de brochure aan!