• Reserveer nu jouw bruidslook voor 2024!
  • Let op: Vanaf 20 December worden de nieuwe prijzen gehanteerd
  • Boek nu je afspraak voor 2024!

Download hier jouw gratis E-book!

Stralend Naar Het Altaar
PDF – 4,9 MB 80 downloads

Ben jij een bruid die droomt van een stralende en onvergetelijke trouwdag? Dan heb ik iets speciaals voor jou! Ik wil je graag mijn gratis ebook "Stralend naar het altaar" aanbieden, waarin ik je waardevolle tips en adviezen geef voor jouw beauty voorbereiding.

Als bruid wil je er op je trouwdag natuurlijk op je allermooist uitzien. Maar met alle stress en drukte kan het soms lastig zijn om aan elk detail te denken, waaronder. Daarom heb ik dit ebook samengesteld, zodat jij je kunt focussen op het stralen op jouw grote dag.

In "Stralend naar het altaar" deel ik professionele adviezen om jouw huid, haar en make-up perfect voor te bereiden op je trouwdag. Je leert welke haarstyle het beste past bij jouw jurk, of je echt een bruidsstyliste moet inhuren of dat je het ook zelf kan doen, hoe je jouw make-up look kunt kiezen & hoe je jouw foundation kleur kan matchen bij jouw ondertoon & hoe en waar je een gezonde en stralende huid kunt krijgen.

En het beste van alles? Dit ebook is helemaal gratis! Ik geloof dat elke bruid het verdient om zich zelfverzekerd en prachtig te voelen op haar trouwdag, zonder dat het een fortuin kost. Daarom wil ik jou deze waardevolle informatie gratis aanbieden.

Dus, als je klaar bent om de beste versie van jezelf te worden en te stralen naar het altaar, download dan nu mijn gratis ebook "Stralend naar het altaar".