Boek nu je afspraak voor 2024!

Meet The Team!

Je bent op zoek naar een bruidsstyliste, dat is niet zomaar iets! Op de belangrijkste dag in je leven is het essentieel dat jij je op je gemak voelt bij in je eigen huis en dus je bruidslook. 
En nu ben je hier beland tijdens je zoektocht. Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar mijn werk, maar ook naar de persoon achter deze salon.

Ik werk samen met collega's in het vakgebied om specifieke huidzorg & extra service aan te bieden. Je hoeft hierdoor dus niet het hele internet af te zoeken, want wij hebben de behandelingen al voor je geselecteerd. Ook heb ik áltijd back-up visagistes en haarstylisten zodat in gevallen van nood, drukte of grote boekingen, wij je altijd kunnen helpen!

We bieden bruids make-up, bruids haarstyling, gespecialiseerde huidbehandelingen en daggaststyling aan. Voor specifieke huidzorg kun je terecht bij mijn collega.
Iedereen betrokken bij Het Beauty Instituut streeft naar persoonlijke benadering en uitstekende kwaliteit in al onze behandelingen en producten.

Veiligheid van de klant is ook erg belangrijk voor mij & mijn collega's daarom werken we altijd hygiënisch en volgen we speciale trainingen. De salon is gecertificeerd door ISO clean.

Als je vragen hebt, kun je mij een berichtje sturen via whatsapp of e-mail.


Lisan - Eigenaresse & Beauty Specialist

Mijn naam is Lisan, ik woon in het gezellige dorpje Bedum samen met mijn partner en ons dochtertje van 1 jaar.

Al voor ik kon lopen was ik constant in iedereen haar aan het friemelen en met alles wat ook maar leek op cosmetica aan het spelen.
Het was dan ook geen verassing dat ik in 2016 de kappers opleiding ben gaan volgen, ook heb ik tijdens deze reguliere opleiding een aantal na schoolse opleidingen gaan doen bij Facefacts Academy zoals; allround wimperstyliste, wenkbrauwstyliste en nagelstyliste. Na deze opleidingen te hebben afgerond ben ik de opleiding schoonheidsspecialiste/ salonmanager gaan doen. Ik ben dus erg breed opgeleid en heb veel kennis van de huid en het haar.

In 2022 heb ik besloten om me exclusief te richten op bruiden, dit gaf mij altijd al het meeste energie en het blijft toch bijzonder om deel uit te maken van zo’n speciale dag!

Ook heb ik opleidingen gevolgd voor bruidskapsels en bruidsmakeup omdat hier wel speciale technieken voor zijn vereist. Ik heb cursussen gevolgd bij o.a;

Alice Kapitein

Natalia Andreeva

Selena’s make-up academy

& P.Louise Pro


Francis - Skin Expert

Francis van BeYouthful biedt een breed assortiment aan behandelingen aan op het gebied van Huid, Brow en Hair improvements. Zij kunnen preventief behandelen door dieper in de huid te kijken en een analyse te doen met de "Observ 520 scan". Zo maken zij het (nog) onzichtbare in jouw huid zichtbaar!

Wanneer je het Diamond bruids pakket bij mij hebt geboekt, verzorgd mijn collega Francis van BeYouthful de schoonheids behandeling.

Je huid wordt geanalyseerd met de Observ 520, de huid wordt gereinigd en je krijgt van ons beiden een persoonlijk advies over de huidverzorging, make-up en product gebruik. 

 

Via de onderstaande link kan je de website en alle andere behandelingen van BeYouthful vinden.