• Boek nu je afspraak voor 2023!
  • Veilig en snel betalen via iDeal & Klarna.
  • Gratis verzending boven €35,-

Meet The Team!

Al vanaf 2017 levert Het Beauty Instituut  in Groningen de meest  volledige zorg op het gebied van make-up en hairstyling. Door goede samenwerkingen met collega´s in het vak kunnen wij ook specifieke huidzorg bieden. Zo hoef je niet het hele internet af te gaan om de behandelingen te zoeken die je zoekt of die ik jou persoonlijk aanraadt bij je proefsessie, maar hebben wij de selectie al voor jou gemaakt.

Wij streven naar een persoonlijke benadering en uitmuntende kwaliteit in al onze behandelingen en producten. 

Ook is het erg belangrijk om de veiligheid van de klant te waarborgen, daarom zorg ik ervoor dat ik, en de mensen waarmee ik werk altijd hygiënisch te werk gaan. Hiervoor worden speciale trainingen gevolgd en wordt er altijd gewerkt met schone materialen en extra aandacht voor hygiëne. De salon is gecertificeerd door ISO clean.

Je kunt bij ons terecht voor Bridal Make-Up en Bridal Hairstyling en allround Masterclasses. Ook bieden wij aanvullend op de bruids arrangementen, huidverzorgings behandelingen. Bij mijn collega kan je terecht voor specifieke huidzorg. Daarover kan je verder op de pagina meer lezen!

Het Beauty Instituut is een team met gedeelde kwaliteiten op het vlak van make-up en schoonheid. Dit omdat Lisan niet alle opdrachten alleen kan aannemen en we in duo's de opdracht wél kunnen verzorgen en dezelfde kwaliteit en style behouden. 

Het kan ook zijn dat Lisan niet op de gewenste datum beschikbaar is, maar jou wel het gemak wilt bieden van een alternatief.

Dus wat de vraag ook is, we helpen je zo veel en ver als wij kunnen. 

 

Bekijk de andere pagina's op onze site voor alle behandelingen.

Als je ergens over twijfelt of een vraag heeft over een behandeling kan je ons natuurlijk ook een berichtje op whatsapp of via de mail sturen!


Lisan - Eigenaresse & Beauty Specialist

Sinds 2016 specialiseer ik mij in de cosmetische industrie. Ik ben gediplomeerd voor verschillende opleidingen en heb meerdere trainingen gevolgd en ben dus gecertificeerd voor de aangeboden arrangementen. Zo kan ik de meest professionele zorg bieden en heb ik ook de nodige achtergrond informatie.

Gevestigd in Bedum, bied ik mijn bruiden een professionele en persoonlijke service aan. Ik benader schoonheid op een moderne manier en luister aandachtig naar elke bruid om ervoor te zorgen dat je krijgt waar je voor gekomen bent én nog meer dan dat, zodat alles perfect bij jou past!

Ik ben altijd verder aan het leren en vind ook dat de beauty branche geen vak is waar iemand ooit uitgeleerd is. Na een aantal jaren alles in het vak gedaan te hebben vond ik het tijd om me specialiseren. Het klaarmaken van bruiden heeft mij altijd enorm veel plezier gebracht! Dus vandaar dat ik vanaf 2022 mij compleet ben gaan richten op bruiden en hier voor meerdere cursussen en opleidingen voor ben gaan volgen. Nu in 2023 start ik dan ook echt met het exclusief aannemen van bruiden.

Ik kijk er dan ook al erg naar uit om jou te helpen op uw grote dag!


BeYouthful- Skin Expert

BeYouthful biedt een breed assortiment aan behandelingen aan op het gebied van Huid, Brow en Hair improvements. Zij kunnen preventief behandelen door dieper in de huid te kijken en een analyse te doen met de "Observ 520 scan". Zo maken zij het (nog) onzichtbare in jouw huid zichtbaar!

Wanneer je het Diamond bruids pakket bij mij hebt geboekt, verzorgd mijn collega Francis van BeYouthful de schoonheids behandeling.

Je huid wordt geanalyseerd met de Observ 520, de huid wordt gereinigd en je krijgt van ons beiden een persoonlijk advies over de huidverzorging, make-up en product gebruik. 

 

Via de onderstaande link kan je de website en alle andere behandelingen van BeYouthful vinden.


Marike - Make-up Artist

Marike heeft de opleiding Schoonheidsspecialist in 2016 afgerond en de opleiding Visagie aan Art of Colors in Amsterdam in 2020 succesvol afgerond. Ze heeft hier de visagie voor fashion shows, fotoshoots en filmsets mogen verzorgen.

Marike werkt fulltime als visagist en staat ook regelmatig in parfumerieën voor geur of make-up promoties.

Ook gaat zij aankomend jaar de opleiding tot Hairstyliste en wordt zij dus allround.

Marike is mijn rechterhand wanneer er een groeps boeking is of wanneer ik niet in staat ben om jouw make-up te verzorgen.