• Gratis verzending boven €35,-
 • Veilig en snel betalen via iDeal & Klarna.
 • Verzending binnen 2-3 werkdagen.
 • Schrijf een review en krijg 10% korting!

Meet The Team!

Het Beauty Instituut  in Groningen levert de meest  volledige zorg op het gebied van cosmetische schoonheid. Door goede samenwerkingen met collega´s in het vak kunnen wij ook specifieke huidzorg bieden. Zo hoeft u niet het hele internet af te gaan om de behandelingen te zoeken die u zoekt, maar hebben wij de selectie al voor u gemaakt.

Wij streven naar een persoonlijke benadering en uitmuntende kwaliteit in al onze behandelingen en producten. 

 

U kunt bij ons terecht voor Make-Up, Hairstyling, Brows & Lashes. Ook bieden wij aanvullend op andere behandelingen; handverzorging en huidverzorging. Bij mijn collega kunt u terecht voor specifieke huidzorg en PMU. Daarover kunt u verder op de pagina meer lezen!

Ook heeft Het Beauty Instituut een team met gedeelde kwaliteiten op het vlak van make-up. Dit omdat Lisan niet alle opdrachten alleen kan aannemen waardoor we in duo's de opdracht wél kunnen verzorgen en dezelfde kwaliteit en style behouden. 

Het kan ook zijn dat ze niet op de gewenste datum beschikbaar is, maar u wel het gemak wilt bieden van een alternatief.

Dus wat de vraag ook is, we helpen u zo veel en ver als wij kunnen. 

 

Bekijk de andere pagina's op onze site voor alle behandelingen.

Als u twijfelt of een vraag heeft over een behandeling kunt u ons natuurlijk ook een berichtje sturen!


Lisan - Eigenaresse & Beauty Specialist

Sinds 2016 specialiseert Lisan zich in de cosmetische industrie. Ze is gediplomeerd voor verschillende opleidingen en heeft meerdere trainingen gevolgd en is dus gecertificeerd voor de aangeboden behandelingen. Zo kan zij de meest professionele zorg bieden en heeft ook de nodige achtergrond informatie.

 

Gevestigd in Bedum, bied ik mijn klanten een professionele en persoonlijke service aan. Ik benader schoonheid op een moderne manier en luister aandachtig naar elke klant om ervoor te zorgen dat zij krijgen waar ze voor gekomen zijn én nog meer dan dat, zodat alles perfect bij diegene past!

Ik ben altijd daan het leren en vind ook dat de beauty branche geen vak is waar iemand ooit uitgeleerd is. Innovatie is wat mij ook erg aantrekt in mijn vak.

Ik vind het leuk om te zoeken wat er bij iemand past en of er nog betere technieken zijn. 


Te boeken als: 

 • Make-up artist en educator
 • Lash stylist
 • Brow specialist
 • Schoonheidsspecialist   
 • Hair stylist

BeYouthful- Skin Expert

BeYouthful- Skin Improvements maakt het verschil wanneer het gaat om het vertragen van het verouderingsproces, het verbeteren van de huidconditie en het behouden van een gezonde huid.

De juiste combinatie van effectieve innoverende preventieve behandelmethodes, holistische back to basic skintherapy en clean ‘plantbased’ active skin care producten te vinden op de website. 

 

BeYouthful biedt een breed assortiment aan behandelingen aan op het gebied van Huid, Brow en Hair improvements. Zij kunnen preventief behandelen door dieper in de huid te kijken en een analyse te doen met de "Observ 520 scan". Zo maken zij het (nog) onzichtbare in jouw huid zichtbaar!

Wij bieden ook een arrangement aan waarin u het beste van beide kanten krijgt!

Bij onze Glam & Glow wordt uw huid geanalyseerd, gereinigd en u krijgt onze "signature" make-up look. Ook krijgt u van ons beiden een persoonlijk advies over de huidverzorging, make-up en product gebruik. 

 

Via de onderstaande link kunt u de website en alle behandelingen van BeYouthful vinden. 


Loïs - Make-up Artist

Loïs is 21 jaar oud en komt uit Mijdrecht.

Loïs volgt met veel passie de opleiding visagie aan Art of Colors in Amsterdam en heeft al veel ervaring gekregen met make-up bij foto- en videoshoots en fashion projecten. 
Haar focus ligt op extra glam en editorial looks.

 

U kunt haar bij ons boeken in omgeving Noord-Holland voor visagie.


Te boeken als:

 • Make-up artist

Marike - Make-up Artist

Marike is 21 jaar oud en komt uit Groningen.

Marike heeft de opleiding Schoonheidsspecialist in 2016 afgerond en de opleiding Visagie aan Art of Colors in Amsterdam in 2020 succesvol afgerond. Ze heeft hier de visagie voor fashion shows, fotoshoots en filmsets mogen verzorgen.

Marike werkt fulltime als visagist en staat ook regelmatig in parfumerieën voor geur of make-up promoties.

Ook gaat zij aankomend jaar de opleiding tot Hairstyliste en wordt zij dus allround.

 

Te boeken als:

 • Make-up artist
 • Brow specialist (alleen basic)