• Gratis verzending boven €25,-
  • Veilig en snel betalen via iDeal & Klarna.
  • Verzending binnen 2-3 werkdagen.
  • Schrijf een review en krijg 10% korting!
Home » Tarieven » Beauty

Beauty Treatments 

Een gezonde en stralende huid vinden wij erg belangrijk, daarom bieden wij ook verschillende gezichtsbehandelingen aan. Wij hebben drie verschillende arrangementen en 3 verschillende specialisatie treatments beschikbaar voor u, bij deze arrangementen kunnen uiteraard ook losse behandelingen ingepland worden. 

Aan het begin van elke treatment gaan wij samen naar uw huid kijken, uw wensen en verwachtingen bespreken en zullen wij kijken hoe wij u het best kunnen helpen. Wij werken met het merk "Exstenso" en "Cenzaa" voor alle beauty treatments. Wij behalen hiermee altijd het gewenste resultaat zonder de evenwicht in de huid te verstoren.

 

Hier vind u meer informatie over de behandelingen.

Voor persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen. 

 


Fruitzuur peeling

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. De bovenste huidlaag schilfert de dode huidcellen versnelt af.

Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur heeft ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen.

 

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling zal uw huid eerst gereinigd worden. Wanneer de fruitzuurpeeling op de huid aangebracht wordt, zal dit branderig en jeukend voelen. De huid zal rood worden en er kunnen kleine, witte blaasjes verschijnen. Afhankelijk van de reactie zal de fruitzuur na enkele minuten geneutraliseerd worden met water.

 

Na de behandeling

Eventuele roodheid en blaasjes verdwijnen binnen één tot twee dagen, soms zelfs al na enkele uren. Soms ontstaan er korstjes na de behandeling. Het is belangrijk dat u niet aan deze korstjes gaat krabben. Ze genezen vanzelf binnen enkele dagen.
De behandelde huid is gevoelig voor zonlicht. Stel daarom de huid tot zes weken na de laatste behandeling zo min mogelijk bloot aan UV straling (zowel zon als zonnebank). U kunt eventueel een zonnebrandcrème gebruiken (minimaal factor 30).

 

Resultaat van de fruitzuur behandeling

Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van de indicatie. Over het algemeen ziet de huid er gladder en gezonder uit, worden donkere verkleuringen opgebleekt en zullen ontstekingen van de huid verminderen.

 


Derma planing 

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een chirurgische mesje. Het klinkt misschien een beetje eng, maar dat is het absoluut niet. Met het mesje worden dode huidcellen en donshaartjes verwijderd en dat zorgt voor een mooie en gezonde glow. De huid voelt na de behandeling super zacht. De huid die behandeld is met dermaplaning neemt tot 60% meer werkstoffen op, waardoor het effect van de aanvullende behandelingen nog mooier is. U kunt kiezen voor een alginaat peel- off masker als aanvullende behandeling. Dit masker bevat Spirulina alg, Ginseng en vitamine C en is speciaal ontwikkeld om na een intensieve behandeling te gebruiken.

 

Een van de grootste misvattingen over dermaplaning is dat de haartjes donkerder terug groeien. De donshaartjes die verwijderd worden, groeien gewoon op dezelfde manier terug met dezelfde kleur. De behandeling verandert de structuur van de haarfollikel (haarzakje) niet. Soms lijkt het alsof het haar donkerder terugkomt, maar dat komt doordat de huid lichter wordt door de behandeling. De laag dode huidcellen, donshaartjes, vuil en eventuele opvallende pigmentvlekjes gaven je huid vooraf aan de behandeling een grauwere aanblik. 

De behandeling gebeurt met een mesje. Het is niet vreemd dat dit de associatie met ‘pijn’ oproept. Maar wees gerust, dermaplaning is zo goed als pijnloos. Het is bijvoorbeeld veel minder pijnlijk dan harsen, threading of laser. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn, maar doorgaans is er geen ‘downtime’.

 

Tijdens de behandeling.

Wij beginnen met een dubbele reiniging van de huid en brengen daarna een "pre- peel solution" op de huid aan. Dit is een voorbereidende stap die de huid ontvet en het reduceert de kans op irritatie gedurende de behandeling.

Vervolgens worden de overtollige huidschilfers, donshaartjes en onzuiverheden verwijderd doormiddel van een chirurgisch mesje met de dermaplaning techniek.

 

Na de behandeling

Wij raden u aan om binnen 48 uur geen gebruik te maken van de sauna

24 uur niet intensief sporten en 24 uur geen foundation, poeder enz (Gebruik na 24 uur schone kwasten/spons). 

En de huid goed beschermen met een zonnefactor, dat zouden wij eigenlijk iedereen ten alle tijden willen aanraden maar omdat de huid iets gevoeliger kan zijn na de behandeling is het goed om iets extra te denken om de bescherming van uw huid.  

 

Resultaat van het. derma planing.

Het resultaat van dermaplaning is vrijwel direct zichtbaar.

De dode huidcellen, donsharen (vellus haren) zijn verwijderd en het heeft een egalere uitstraling en de huid heeft een mooie glow. Ook verfijnt het fijne lijntjes en wordt de aanmaak collageen en elastine bevorderd 

Onzuiverheden kunnen beter worden verwijderd en make-up wordt mooier aangebracht op de huid 

Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname (tot 60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. 

 


Peel- off Maskers

De peel- off masker behandelingen die wij aanbieden zijn intensievere maskers met een jelly of rubberachtige structuur. 

Het peel- off masker is diep reinigend en heeft adstringerende eigenschappen. De spankracht van de huid wordt verbeterd en de doorbloeding gestimuleerd. Het masker zorgt voor een stralende teint en een evenwichtige huidstructuur. Een huid met grove poriën wordt door het gebruik fijner en gladder. Het masker maakt de huid verhelderd, het verkleind poriën, werkt anti-rimpel en verzachtend. 

De aangeboden peel- off maskers zijn geschikt voor alle huidtypes. 

 

Het Peel-Off Alginaatmasker heeft een hydraterende en kalmerende werking. Door de occlusieve werking van dit peel-off masker worden aangebrachte ingrediënten en het aanwezige vocht vastgehouden; hierdoor wordt de hydratatie van de huid bevorderd. En het heeft een super sterke antibacteriële werking.

Dit is een erg geschikt masker om na een intensieve behandeling als een peeling of een dermaplaning behandeling te doen. Ook is het geschikt voor mensen met een gevoelige en/ of geïrriteerde huid.

 

Het Peel-Off PHA Goldmasker bevat de werkzame stof pohyhydroxy  acid, oftewel PHA. Dit heeft een exfolierende, verhelderende en zuiverende werking. Het masker is zeer geschikt voor doffe, oneffen en onzuivere huidtypen. PHA is erg mild voor de huid en is daarom ook geschikt voor gevoelige huidtypen

 

Tijdens de behandeling.

Wij beginnen met een dubbele reiniging van de huid en maken daarna het masker aan. Het masker start als poeder vorm en wordt aangemaakt met water.     Vervolgens wordt het masker over het gehele gezicht aangebracht, ook over de gesloten mond en ogen. De decolleté wordt ook meegenomen. Na 10 minuten wordt het masker verwijderd en wordt er een verzorgende creme aangebracht.  

 

Na de behandeling

De behandeling vereist geen speciale nazorg. 

 

 

Resultaat van de peel- off mask behandeling

Uw huid ziet er over het algemeen nadien ‘rustig’ uit en het voelt zacht, schoon, zuiver en gezonder. Ontstekingen van de huid zullen ook verminderen.

De werking verschilt ook per masker. 

 

Kunt u niet kiezen welk masker u graag zou willen of wat goed bij u past? Geen probleem, wij zullen samen aan het begin van de behandeling naar uw huid kijken en overleggen wat uw wensen zijn.