• Gratis verzending boven €35,-
  • Veilig en snel betalen via iDeal & Klarna.
  • Verzending binnen 2-3 werkdagen.
  • Schrijf een review en krijg 10% korting!

Brow Treatments


Naast de klassieke behandelingen van bijvoorbeeld het epileren en verven van de wenkbrauwen of het verven van de wimpers zijn wij ook gespecialiseerd in wimper lifting en Henna brows. Onderstaand vind u onze "extra" wenkbrauw behandelingen.


Henna Brows

U kunt dus ook kiezen voor Henna brows, dit is een complete brow treatment.

Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, zijn Henna Brows een van de nieuwere trends op wenkbrauw-gebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat er geen ammoniak en oxidant aan te pas komt. De verf  is op een natuurlijke en plantaardige basis die erg goed blijft zitten en ook nog verzorgend is voor uw wenkbrauwharen. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring.       

Dit is erg geschikt voor mensen met een gevoelige huid en die snel reacties krijgen op chemische stoffen op hun huid.

                              

Wij werken met het merk "BrowTastic."

 

Tijdens de behandeling.

Wij scrubben en masseren in en rondom de wenkbrauwen. Zo verwijderen wij vooral de dode huidcellen. Hierna gebruiken wij een speciale shampoo voor het openen van de haarschubben zodat de henna tint goed in de haartjes kunnen dringen. Vervolgens worden deze geëpileerd en geverfd.

En na het verven wordt de verf eraf gehaald met castorolie en krijgt u een verzorgende crème op.

 

Na de behandeling.

Wij raden aan om de eerste 24uur water te vermijden en probeer geen make-up op de wenkbrauwen te doen om de verf zo lang mogelijk mooi op de huid te houden.

Verzorg de wenkbrauwen met castorolie voor het douchen zodat de huid niet te droog wordt van de kalk in het douchewater.

Gebruik olie vrije huidverzorgers en gebruik geen scrubs of peeling.

 

Resultaat van de Henna Brows.

U heeft na de behandeling mooie en strakke wenkbrauwen. Henna kan tot 10 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft tot 6 weken op de haartjes zitten.


Brow lifting

Browlifting is een van de populairste schoonheidstrends van 2019 en de laatste trend voor het liften van de wenkbrauwen. Deze behandeling geeft de wenkbrauwen tot 6 weken lang een lift en helpt asymmetrische wenkbrauwen (haren die in verschillende richtingen groeien) te corrigeren. Browlifting werkt op dezelfde manier als een wimperlift en is ontworpen om een open blik te creëren. 

 

Tijdens de behandeling.

Eerst reinigen en ontvetten we de wenkbrauwen. Daarna borstelen we de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting en zetten we ze vast met een wateroplosbare lijm. Dit fixeert de haartjes gedurende de hele behandeling. Vervolgens brengen we de eerste vloeistof aan. Deze lotion zorgt ervoor dat de haartjes gelift worden. Als de eerste vloeistof voorzichtig verwijderd is, brengen we de tweede vloeistof aan. Deze zorgt ervoor dat je lang plezier hebt van je brow lift. Daarna is het mogelijk om de wenkbrauwen te verven voor een nog voller effect. 

 

Na de behandeling

Het is vereist om de wenkbrauwen 24 uur niet nat te maken, dit zorgt voor de de-activatie van de stoffen van de brow lift. Dus wanneer deze stoffen niet meer werken zakken je wenkbrauwen weer terug naar de natuurlijke staat. Als de 24 uur voorbij zijn kunt u weer alles met de wenkbrauwen doen. Probeer wel reinigingen en sauna's te vermijden.

 

Het resultaat van de brow lift

Het resultaat? Een mooie wenkbrauwvorm die er naturel, vol, sprekend en een beetje 'fluffy' uit."