• Gratis verzending boven €35,-
  • Veilig en snel betalen via iDeal & Klarna.
  • Verzending binnen 2-3 werkdagen.
  • Schrijf een review en krijg 10% korting!

Lash treatments


"Eyes are the windows to the soul" 

Oké maar wimpers kunnen dus ook een hele impressie geven. Het ziet er vaak gelijk verzorgd uit als iemand wat mascara op heeft en de wimpers mooi gekruld zijn, maar wat als u niet meer die moeite hoeft te nemen en er in de ochtend gelijk stralend uit ziet? Met een klein beetje hulp van ons is dit mogelijk. 

Wij bieden u de Lash Lift treatment aan om u wimpers te laten krullen. 

En als u al geluk heeft met gekrulde wimpers is er altijd de mogelijkheid om uw wimpers te laten verven voor dat extra volle effect. 


Lash Volume Lift

Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen.  Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een  sprekende blik te krijgen.

Wij werken met het merk "Lash Bomb." Het merk Lash Bomb is geproduceerd in Engeland. Alleen producten uit Engeland en Duitsland zijn gebruikt, en het is daarom uniek in zijn soort. Lash Bomb-producten zijn speciaal ontwikkeld en getest om schade aan je wimpers te voorkomen.

 

Tijdens de Behandeling

U wordt verzocht zonder oog make-up te komen. Uw wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof. Er worden siliconen pads op uw oogleden geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift, S, M of L. Daarna zullen de wimperharen worden bevestigd aan de siliconen pad.

Het permanent vloeistof kan nu aangebracht worden, dit blijft ongeveer 10 minuten zitten, afhankelijk van de dikte van de haren. Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden. U kunt kiezen voor een verzorgende variant van de behandeling waarbij er na de permanent vloeistof een verzorgende creme wordt aangebracht waardoor de wimpers gevoed worden en mooi zacht blijven. 

Daarna zijn uw wimpers mooi gelift gedurende 4 tot 8 weken.

de wimpers gaan dan meer omhoog staan en het geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash Lift mag om de 6 weken toegepast worden.

 

Na de behandeling 

De eerste 24 uur mogen uw wimpers niet nat worden. En gebruik na de lift geen (waterproof) mascara, dit beïnvloed het resultaat.

Probeer niet op uw ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden, de permanent kan nog na oxideren. Reinig uw ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag. Zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan.

Verder kunt u nu genieten van het mascara effect tot wel ongeveer 6 weken, daarna mag u weer een behandeling doen. 

 

Het resultaat van de lash lift.

U heeft een mooie open blik en het lijkt alsof u mascara op hebt zonder een drastische aanpassing of beschadigde wimpers.