• Gratis verzending boven €25,-
  • Veilig en snel betalen via iDeal & Klarna.
  • Verzending binnen 2-3 werkdagen.
  • Schrijf een review en krijg 10% korting!
Home » Tarieven » Make- up

Make- up

Bij Het Beauty Instituut zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van de visagie voor alle gelegenheden. We zullen je droomlook tot in de details bespreken en in een kwestie van minuten wordt jouw droom realiteit. Onze taak bestaat eruit om je er stralend uit te laten zien voor momenten die blijvende herinneringen kunnen worden. Het is mogelijk om bij ons in de studio je make-up te laten doen, maar ook op locatie. Voor de mensen die graag willen weten hoe u, uw eigen gezicht of het gezicht van een ander het mooist er uit kan laten zien geven wij ook make-up cursussen. Deze cursussen  geven wij een privé of in groepsverband. Deze hebben wij al gegeven aan o.a "Miss beauty of Groningen" en "Kinepolis ladiesnight" Wij werken samen met het professionele merk M.A.C Cosmetics.

 Voor meer informatie over specifieke behandelingen en tarieven kunt u contact op nemen via de mail.


Make- up cursussen 

Na jaren lange ervaring wil ik graag mijn kennis delen met andere make-up lovers die andere technieken bij willen leren of juist mensen die helemaal geen ervaring hebben en het concept van make-up dragen toch een beetje eng vinden. Beide is super leuk en ik help u graag! 

In een ochtend, middag of avond leer ik u om het mooiste van jezelf te accentueren. Naar wens geef ik een naturel, glamour, smokey eyes of shaping en highlight workshop. Van te voren wordt besproken wat u graag zou willen leren en met mijn hulp krijgt u een cursus op maat. U kunt een privé training volgen of een cursus in groepsverband aanvragen.

 

Ook kunt u voor een meer prijs bij de cursus een starters pakket van MAC Cosmetics bij ons krijgen. 

U krijgt 15% korting op de producten die u via mij besteld.

Prijzen verschillen op basis van de door u gekozen producten, voor meer info kunt u ons contacteren.

 

De prijs van de training is incl. Notitie boekje, facecharts, een basics boekje, 1 model, 2 bewerkte foto's en wat lekkers voor tussendoor. 


Bruids make- up 

U gaat trouwen!

Op deze dag wilt u natuurlijk op uw allermooist zijn!

Als hair & make-up artist verzorgen wij graag uw visagie en/of hairstyling op deze speciale dag. Vooraf hebben we al een optionele try-out sessie gehad en daardoor weten we precies wat je wensen zijn. Zo kunt u helemaal ontspannen aan uw dag beginnen en de hele dag onbezorgd stralen. Hiervoor komen wij bij u thuis of op de trouwlocatie door heel Nederland en zelfs in het buitenland.

Door de jaren heen heb ik voor veel bruiden de visagie en hairstyling mogen verzorgen. Hiervoor werk ik met de beste professionele luxe producten en gebruik mijn kennis om de technieken toe te passen die zorgen dat je je de hele dag geen zorgen hoeft te maken over je make-up.

Ook krijg je een kleine goodie bag zodat als er iets bijgewerkt moet worden je precies dezelfde materialen hebt als dat wij hebben gebruikt. 

 

*Wegens drukte is het belangrijk om ruim van te voren boeken zodat u de gewenste Make-up artist krijgt. Als Lisan niet beschikbaar is zal er met u in overleg een vervangende artist geregeld worden. 


Foto, film, TV en Fashion

Een model voelt zich prettiger en zelfverzekerder als hij of zij er goed uit ziet. Als visagiste zorg ik dat het model ontspannen is en op zijn of haar mooist voor de camera verschijnt. De sfeer, die op beeld moet komen, is door middel van een professionele visagie te versterken.

Als visagiste werk ik al jarenlang samen met fotografen, reclamebureaus, video productie bedrijven en heb ik ruime ervaring met o.a. fotoshoots, kalenders, magazines, videoclips en theater.

 

Tarieven voor meerdere modellen op aanvraag!


Make- overs

Ben je toe aan even helemaal uit je comfortzone? Tijdens deze gezellige, leerzame beauty middag gaat alle tijd en aandacht naar wat bij jou het mooiste staat. De privé make-over is persoonlijk dus voorafgaand bespreken we welke aandachtspunten voor jou belangrijk zijn. Je leert je sterke punten accentueren met de juiste tinten van de mooiste make-up merken.

De prijs van de make- over is incl. materialen en natuurlijk iets lekkers en een drankje passend bij het tijdstip.

 

Toch liever met een vriend of vriendin samen? Dat kan ook, dan hebben jullie natuurlijk allebei alle aandacht, een persoonlijk advies en een super leuke middag! Leuk om cadeau te geven!

 

Duo tarieven op aanvraag