• Gratis verzending boven €35,-
  • Veilig en snel betalen via iDeal & Klarna.
  • Verzending binnen 2-3 werkdagen.
  • Schrijf een review en krijg 10% korting!

Make- up

Bij Het Beauty Instituut zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van de visagie voor alle gelegenheden. We zullen uw droomlook tot in de details bespreken en in een kwestie van minuten wordt uw droom realiteit. Onze taak bestaat eruit om u er stralend uit te laten zien voor momenten die blijvende herinneringen kunnen worden. Het is mogelijk om bij ons in de studio uw make-up te laten doen, maar ook op locatie (contacteer ons voor de voorwaarden).

Voor de mensen die graag willen weten hoe u, uw eigen gezicht er het mooist uit kan laten zien geven wij ook 1:1 make-up masterclasses. Deze cursussen geven wij alleen privé voor het beste resultaat en echt persoonlijke aandacht zodat we de gewenste resultaten kunnen behalen. Deze hebben wij al gegeven aan o.a "Miss beauty of Groningen" en "Kinepolis ladiesnight" Wij werken samen met het professionele merk M.A.C Cosmetics.

 

Voor bruidjes hebben wij verschillende arrangementen die het complete plaatje kunnen verzorgen op uw speciale dag waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over verschillende stylisten of dingen die u "eventueel" zou kunnen vergeten. Wij denken overal aan! 

 Voor meer informatie over specifieke behandelingen en tarieven kunt u contact op nemen via whatsapp.


Bruids make- up (&haar!)

U gaat trouwen!

Op deze dag wilt u natuurlijk op uw allermooist zijn!

Als hair & make-up artist verzorgen wij graag uw visagie en/of hairstyling op deze speciale dag. Vooraf hebben we al een optionele try-out sessie gehad en daardoor weten we precies wat uw wensen zijn. Zo kunt u helemaal ontspannen aan uw dag beginnen en de hele dag onbezorgd stralen. Hiervoor komen wij bij u thuis of op de trouwlocatie door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Vanaf een bedrag van € 300,- komen wij op locatie. Wanneer u toch graag wilt dat wij op locatie komen kunt u dit ook voor de volledige reiskosten vergoeding aanvragen.

Door de jaren heen heb ik voor veel bruiden de visagie en hairstyling mogen verzorgen  binnen en buiten Nederland. Hiervoor werk ik met de beste professionele luxe producten en gebruik mijn kennis om de technieken toe te passen die ervoor zorgen dat u zich de hele dag geen zorgen hoeft te maken over uw make-up.

Ook krijgt u een kleine goodie bag zodat als er iets bijgewerkt moet worden u precies dezelfde materialen hebt als dat wij hebben gebruikt.

 

De volgende pakketten zijn voor bruiden samengesteld:

Bridal pakket Prijs
Golden € 250,-
Platinum € 355,-
Diamond € 425,-

Pakket Golden

- Telefonisch consult 

- Styling haar & Make-up in de salon

- Incl. Speldjes en vulling

- Goodiebag met o.a: Mini haarlak & beauty blender met poeder.

- Reiskosten €0,50 per km.

Pakket Platinum 

- Manicure 

- Uitgebreide proefsessie

- Styling haar & Make-up in de salon of op locatie

- Touch up 's op trouwlocatie

- Incl. speldjes en vulling

- Goodiebag met o.a: Mini haarlak, beauty blender met poeder, mini lipgloss.

- Eerste 10 Km gratis daarna €0,50 per km.

Pakket Diamond

- Voorbereidende schoonheidsbehandeling 

- Manicure

- Uitgebreide proefsessie

- Styling haar & Make-up in de salon of op locatie

- Touch up 's avonds en op trouwlocatie

- Incl. speldjes en vulling

- Goodiebag met o.a: Mini haarlak, beauty blender met poeder, mini lipgloss.

- Eerste 10 Km gratis daarna €0,50 per km,

- Daggast 1 persoon visagie en haar (basic)

*Wegens drukte is het belangrijk om ruim van te voren boeken zodat u de gewenste Make-up artist krijgt. Als Lisan niet beschikbaar is zal er met u in overleg een vervangende artist geregeld met soort gelijke stijl en ervaring worden. 


Make- up Masterclass

Na jarenlange ervaring wil ik graag mijn kennis delen met andere make-up lovers die andere technieken bij willen leren of juist mensen die helemaal geen ervaring hebben en het concept van make-up dragen toch een beetje eng vinden. Beide is super leuk en ik help u graag! 

In een ochtend of middag leer ik u om het mooiste van uzelf te accentueren. Naar wens geef ik een naturel, glamour, smokey eyes of shaping en highlight masterclass. Van te voren wordt besproken wat u graag zou willen leren en met mijn hulp krijgt u een training van 3 uur op maat. Waar ik mij ook op wil focussen is welke producten u kunt gebruiken, voornamelijk ook de ‘waarom’ en waarom dat precies voor jou werkt en iets anders niet (of minder). Na deze masterclass ben ik dan ook overtuigd dat u geen hulp meer nodig hebt met het shoppen voor make-up en een eigen draai kunt geven aan de look, dus niet een ‘one-way-fits-all’. Om deze reden wordt de masterclass alleen 1:1 (privé) gegeven. 

 

Ook kunt u voor een meer prijs bij de masterclass een starters pakket van MAC Cosmetics bij ons krijgen. 

U krijgt 15% korting op de producten die u via mij besteld. Hier kunnen wij ook samen ná de masterclass naar kijken.

 

*Prijzen verschillen op basis van de door u gekozen producten, voor meer info kunt u ons contacteren.

 

De prijs van de training is incl. Notitie boekje, facecharts, een basics boekje, 2 bewerkte foto's, wat lekkers voor tussendoor en natuurlijk mijn volledige aan u gewijde aandacht en persoonlijke tips. 


Foto, film, TV en Fashion

Een model voelt zich prettiger en zelfverzekerder als hij of zij er goed uit ziet. Als visagiste zorg ik dat het model ontspannen is en op zijn of haar mooist voor de camera verschijnt. De sfeer, die op beeld moet komen, is door middel van een professionele visagie te versterken. Ook weten wij precies met welke materialen en technieken het gewenste resultaat behaald kan worden. Dit is een heel ander iets dan een normale dag make-up, dit komt door de verschillende soorten lichten,  camera's en hoeken waar je als fotograaf én model mee te maken krijgt.

Als make-up artist werk ik al jarenlang samen met fotografen, reclamebureaus, video productie bedrijven en heb ik ruime ervaring met o.a. fotoshoots, kalenders, magazines, videoclips en theater.

 

Tarieven voor meerdere modellen op aanvraag!