• Gratis verzending boven €35,-
  • Veilig en snel betalen via iDeal & Klarna.
  • Verzending binnen 2-3 werkdagen.
  • Schrijf een review en krijg 10% korting!

Nails

Mooie verzorgde nagels zijn een droom van elke vrouw.
Handen geven uitdrukking en leggen contacten bij het ontmoeten van mensen.
Daarom zijn goed verzorgde handen en nagels ook zo belangrijk, en wij helpen u daar graag bij.

Wij bieden de volgende behandelingen aan; Russian manicure met eventuele aanvulling van gelpolish.

Acryl nagels worden alleen gedaan in combinatie met andere losse behandelingen en kan voor gekozen worden bij een bruidspakket.


Russische Manicure

Hierbij worden de nagelriemen compleet schoongemaakt en verzorgd, vervolgens worden de nagels in model gevijld, oneffenheden worden weg gepoetst, de handen krijgen een verzorgende lotion en olie met een heerlijke geur.

Uw nagelriemen worden verzorgt op de russische manier.  De nagelriemen worden niet verwijderd met een schaar, maar met de freesmachine, door deze techniek worden alle dode huidcellen en overige kalk resten verwijderd.

Op de russische manier oogt het nagelbed van uw nagels langer. Ook velletjes en barstjes zullen hierdoor langer wegblijven.

 

Tegen een meerpijs van €15,00 kunnen uw nagels gelakt worden met gelpolish in een doorzichtige gelpolish en met een meerprijs van €20,00 in een kleur naar keuze. 

Ook kunt u kiezen om voor maar €10,00 een hand scrub bij de manicure te voegen, zodat u de salon met baby zachte handen verlaat, doordat alle dode huidcellen op de handen ook verwijderd zijn. 


Acryl Nagels

Acrylnagels bestaan uit een samenstelling van poeder en vloeistof. Door het poeder en de vloeistof te mengen ontstaat een acrylsubstantie, deze substantie wordt met een penseel op de nagel aangebracht / gemodelleerd en wordt hard in een paar seconden. U hoeft voor het uitharden niet onder een UV-lamp. 

Uw eigen nagels kunnen verlengd worden door middel van een tip. Een tip wordt op de nagel aangebracht om de gewenste lengte te bepalen. Daarna wordt de acryl aangebracht, wat dan stevigheid en vorm aan de nagel geeft.

Acrylnagels zijn ook uitermate geschikt voor nagelversteviging. Heeft u natuurlijke mooie nagels die bijvoorbeeld makkelijk scheuren krijgen of splijten? Dan kunt u ze laten verstevigen door over uw eigen nagels een laagje acryl te laten zetten. Een gunstige eigenschap van acryl is dat het zeer hard is, u zult met een actieve levenstijl niet snel uw nagels breken of scheuren.

 

Bij de acryl nagel behandeling kunt u kiezen voor acryl op de eigen nagel als versteviging of met acryl met verlenging. Met de laatste optie kunt u ook kiezen om nail art te krijgen in de vorm van steentjes en/of  inlays. 

*Let op: De behandeling "acryl nagels" wordt alleen gedaan in combinatie met andere behandelingen of  een bruidspakket!