• Gratis verzending boven €35,-
  • Veilig en snel betalen via iDeal & Klarna.
  • Verzending binnen 2-3 werkdagen.
  • Schrijf een review en krijg 10% korting!

Beauty Treatments 

Een gezonde en stralende huid vinden wij erg belangrijk, daarom bieden wij ook verschillende gezichtsbehandelingen aan. Wij hebben twee verschillende treatments beschikbaar voor u. Bij deze treatments kunnen uiteraard ook de losse schoonheidsbehandelingen zoals; lashes of brows ingepland worden. 

Aan het begin van elke treatment gaan wij samen naar uw huid kijken, uw wensen en verwachtingen bespreken en zullen wij kijken hoe wij u het best kunnen helpen. Wij werken met het merk "Cenzaa" voor alle beauty treatments. Wij behalen hiermee altijd het gewenste resultaat zonder de evenwicht in de huid te verstoren.

 

Hier vind u meer informatie over de behandelingen.

Voor persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen. 


Derma planing 

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een chirurgische mesje. Het klinkt misschien een beetje eng, maar dat is het absoluut niet. Met het mesje worden dode huidcellen en donshaartjes verwijderd en dat zorgt voor een mooie en gezonde glow. De huid voelt na de behandeling super zacht. De huid die behandeld is met dermaplaning neemt tot 60% meer werkstoffen op, waardoor het effect van de aanvullende behandelingen nog mooier is. U kunt kiezen voor een alginaat peel- off masker als aanvullende behandeling. Dit masker bevat Spirulina alg, Ginseng en vitamine C en is speciaal ontwikkeld om na een intensieve behandeling te gebruiken.

 

Een van de grootste misvattingen over dermaplaning is dat de haartjes donkerder terug groeien. De donshaartjes die verwijderd worden, groeien gewoon op dezelfde manier terug met dezelfde kleur. De behandeling verandert de structuur van de haarfollikel (haarzakje) niet. Soms lijkt het alsof het haar donkerder terugkomt, maar dat komt doordat de huid lichter wordt door de behandeling. De laag dode huidcellen, donshaartjes, vuil en eventuele opvallende pigmentvlekjes gaven je huid vooraf aan de behandeling een grauwere aanblik. 

De behandeling gebeurt met een mesje. Het is niet vreemd dat dit de associatie met ‘pijn’ oproept. Maar wees gerust, dermaplaning is zo goed als pijnloos. Het is bijvoorbeeld veel minder pijnlijk dan harsen, threading of laser. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn, maar doorgaans is er geen ‘downtime’.

 

Tijdens de behandeling.

Wij beginnen met een dubbele reiniging van de huid en brengen daarna een "pre- peel solution" op de huid aan. Dit is een voorbereidende stap die de huid ontvet en het reduceert de kans op irritatie gedurende de behandeling.

Vervolgens worden de overtollige huidschilfers, donshaartjes en onzuiverheden verwijderd doormiddel van een chirurgisch mesje met de dermaplaning techniek.

 

Na de behandeling.

Wij raden u aan om binnen 48 uur geen gebruik te maken van de sauna

24 uur niet intensief sporten en 24 uur geen foundation, poeder enz (Gebruik na 24 uur schone kwasten/spons). 

En de huid goed beschermen met een zonnefactor, dat zouden wij eigenlijk iedereen ten alle tijden willen aanraden maar omdat de huid iets gevoeliger kan zijn na de behandeling is het goed om iets extra te denken om de bescherming van uw huid.  

 

Resultaat van het. derma planing.

Het resultaat van dermaplaning is vrijwel direct zichtbaar.

De dode huidcellen, donsharen (vellus haren) zijn verwijderd en het heeft een egalere uitstraling en de huid heeft een mooie glow. Ook verfijnt het fijne lijntjes en wordt de aanmaak collageen en elastine bevorderd 

Onzuiverheden kunnen beter worden verwijderd en make-up wordt mooier aangebracht op de huid 

Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname (tot 60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. 


Pure Clarifying Face Ceremony

De Deep Cleansing gezichtsbehandeling begint met een huidanalyse, zodat wij je goed kunnen adviseren voor de beste zorg voor je huid en zo wordt het maximale resultaat behaald. De behandeling kan in principe voor elk huidtype. Tijdens deze behandeling ligt de aandacht op het reinigen van het gezicht en een onrustige huid, daarnaast worden de producten aangepast op jouw huidtype.

 

Tijdens de behandeling.

Omdat er geen standaardbehandeling voor een onzuivere huid bestaat, wordt de behandeling altijd aangepast aan de behoeften van jouw huid met het doel de mee-eters, gerstekorrels, puistjes, ontstekingen en onzuiverheden te verminderen. Vaak komen we met een combinatie van behandelmethodes tot het beste resultaat. 

Er wordt eerst een oppervlaktereiniging en dieptereiniging gedaan. Vervolgens worden de eventuele onzuiverheden grondig verwijderd.  Vanaf dit stadium kan de behandeling per persoon echt verschillen, we kunnen kiezen voor het aanbrengen van een ampul (geconcentreerd serum) & bijpassend masker, een peeling of een lysing. Al deze behandelingen dringen dieper de huid door en verzorgen daarmee ook de binnenste huidlaag. Als laatst wordt er een dagverzorging op maat aangebracht, deze hangt dus ook af van welke behandeling u uiteindelijk heeft gekregen en welk huidtype u heeft. 

 

Na de behandeling.

Wij raden u aan om binnen 48 uur geen gebruik te maken van de sauna, 24 uur niet intensief sporten en 24 uur geen foundation, poeder o.i.d. te dragen (Gebruik na 24 uur schone kwasten/spons). 

Ook moet u de huid goed beschermen met een zonnefactor, dat zouden wij eigenlijk iedereen ten alle tijden willen aanraden, maar omdat de huid iets gevoeliger kan zijn na de behandeling is het goed om iets extra te denken om de bescherming van uw huid.
Dit hoeft u eerst niet zelf te doen aangezien u met een dagverzorging de salon verlaat.

 

Resultaat van het derma planing.

Het resultaat is een frisse, egale en zuivere huid. De huid is nu effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht. Om dit resultaat te behouden is het goed om thuis je gezicht regelmatig te reinigen en stomen. 

De make-up lijkt niet meer extreem 'cakey' en blijft ook beter zitten. Zorg wel dat als je make-up op doet, je een goede basis gebruikt zodat de poriën minder snel verstopt raken.